Je hond opvoeden

Ga aan de slag met je hond om hem beter te begrijpen, plezier te maken en het dagelijkse leven aangenamer te maken.

Dit zowel met je pup, puberhond, volwassen hond of senior hond! 

Ik wil een leuke hond in huis!

Het zou toch fijn zijn dat jij en je hond ontspannen met elkaar kunnen samenleven zodat je:

Lees verder om te kijken hoe je dit kan doen! 

ik en de honden

Leer je hond begrijpen

De leefwereld van een hond is anders dan die van de mens. Ze hebben ook andere behoeftes. Hiermee moeten we rekening houden. Als we begrijpen hoe dit in elkaar zit dan gaan we de opvoeding hierop kunnen aanpassen.

We moeten de volgende zaken dan leren: 

Geniet van je hond

Het is uiteraard ook belangrijk om te genieten van je hond. Je hebt een hond in huis gehaald om liefde te geven en plezier te maken. Dus vergeet dit niet! 

"Honden kunnen praten als je weet hoe je moet luisteren"

Het belang van

Een globale aanpak

Mijn trainingen zijn erop gericht om zowel theoretische achtergrond mee te geven aan de eigenaar als praktisch aan de slag te gaan met eigenaar én hond. Je moet eerst begrijpen waarom je hond een bepaald gedrag vertoont voordat je aan de slag gaat. De oorzaak achterhalen en aanpakken is veel efficiënter dan symptomen aan te pakken.

IMG_0263

Wie ben ik?

Ik ben Karolien.

Ik ben dierenartsassistente en hondengedragsdeskundige van opleiding. Ik bekijk dan ook graag beide aspecten om een probleem aan te pakken. Ik wil een globale aanpak dat werkt voor een langere periode. Ik neem je dus mee in trajecten van 8 weken om een goed resultaat te bekomen. Ik begeleid je graag met je pup, puberhond, volwassen hond en zelfs je senior hond.

We werken vooral aan de opvoeding ipv je hond te trainen. Ik zorg er dus voor dat je ook buiten het oefenplein een geweldige huishond hebt!

Screenshot ik olie

Wat anderen zeggen

Karolien is echt zo enorm enthousiast en doet dit met zo veel plezier. Ze weet ook echt waar ze het over heeft. Ze zoekt dingen goed uit en is altijd bereid te helpen waar nodig.
Nala
Jack Russel - 5 maand
Vorige zomer zijn wij de eigenaar geworden van een 8 maand oude Duitse herder. Heel lief maar helaas een ramp bij andere honden, aan de lijn wandelen was ook hopeloos. We hebben de pubercursus gevolgd waardoor we een veel socialere hond kregen en hij nu wel om kan met andere honden. Nu volgen we nog een privé traject waardoor het wandelen heel goed gaat. Krijgen veel tips, super!
Semmy
Oud Duitse herder - 8 maand
Bedankt voor je begeleiding. We hebben echt heel veel geleerd, maar vooral super veel plezier gehad. We weten nu waar het probleem ligt en gaan hiermee aan de slag!
Marcel
Teckel - 9 maand

Ga met mij aan de slag!

€35,00

Ontspannen
wandelen

Ben je het beu dat je hond trekt of blaft aan de lijn? Leer waarom je hond dit doet en hoe je dit globaal kan aanpakken

€175,00

"Meer rust voor jezelf én je hond"

Leer je hond beter begrijpen door zowel de theoretische achtergrond als praktische opdrachten. 

Dit zowel voor het gedrag als de gezondheid van je hond! 

vanaf €500,00

All-in traject

Een pup binnenkort of nu in huis? Ik begeleid je graag van A tot Z! We zetten theoretische kennis om tijdens praktische privésessies bij je thuis of op een gekozen locatie. 

Twijfel je wat geschikt is voor je?

Stuur me dan een bericht. We bekijken dan samen hoe ik je kan helpen.