Natuurlijke gezondheid
voor baas én hond

Kies voor een natuurlijke levenstijl voor jezelf, je gezin en je hond(en)! 

Natuurlijke gezondheid voor baas én hond

Kies voor een natuurlijke levenstijl voor jezelf, je gezin en je hond(en)! 

Weet jij wat je gebruikt?

In onze moderne maatschappij zijn er vele soorten producten verkrijgbaar om zowel te poetsen, als je jezelf te verzorgen maar ook kant en klare voeding. Bij de meeste producten is het belangrijk dat het snel werkt want we hebben weinig tijd… Maar heb je al eens het etiket gelezen? 

Zelf wasmiddel maken

*** Met deze producten maak ik zelf afwasmiddel *** 

Weet jij wat je gebruikt?

In onze moderne maatschappij zijn er vele soorten producten verkrijgbaar om zowel te poetsen, als je jezelf te verzorgen maar ook kant en klare voeding. Bij de meeste producten is het belangrijk dat het snel werkt want we hebben weinig tijd… Maar heb je al eens het etiket gelezen? 

Zelf wasmiddel maken

*** Met deze producten maak ik zelf afwasmiddel *** 

Zowel fysiek als mentaal gaan ondersteunen

Wist je dat etherische oliën zowel op fysiek als mentaal vlak gaan werken? Ik eerst ook niet!

Toen ik aan de slag ging met de oliën dan merkte ik pas wat voor effect het kan hebben. Dit zowel voor mezelf als voor de honden die ik begeleid! Ik heb beslissingen kunnen nemen met behulp van de oliën die ik ervoor nooit zou hebben kunnen nemen. 

Bekijk het filmpje hiernaast om het effect bij honden te zien! 

Zowel fysiek als mentaal gaan ondersteunen

Wist je dat etherische oliën zowel op fysiek als mentaal vlak gaan werken? Ik eerst ook niet!

Toen ik aan de slag ging met de oliën dan merkte ik pas wat voor effect het kan hebben. Dit zowel voor mezelf als voor de honden die ik begeleid! Ik heb beslissingen kunnen nemen met behulp van de oliën die ik ervoor nooit zou hebben kunnen nemen. 

Bekijk het filmpje hiernaast om het effect bij honden te zien! 

Mijn dag

Met natuurlijke producten

Ik verzorg mezelf, mijn vriend en mijn honden met natuurlijke producten. Het lichaam kan dit namelijk  beter verwerken. De natuur heeft dit voor ons voorzien dus daar moeten we gebruik van maken! 

Ik maak daarom gebruik van etherische oliën en natuurproducten. De kracht van de natuur is zalig! 

Ik denk hierbij aan lavendel, peppermint, soda kristallen, zouten, kruiden, azijn, natuurlijke zepen, natuurlijke tandpasta, … 

Mijn leven is veranderd met de kracht van de natuur!

Mijn dag

Met natuurlijke producten

Ik verzorg mezelf, mijn vriend en mijn honden met natuurlijke producten. Het lichaam kan dit namelijk  beter verwerken. De natuur heeft dit voor ons voorzien dus daar moeten we gebruik van maken! 

Ik maak daarom gebruik van etherische oliën en natuurproducten. De kracht van de natuur is zalig! 

Ik denk hierbij aan lavendel, peppermint, soda kristallen, zouten, kruiden, azijn, natuurlijke zepen, natuurlijke tandpasta, …

Mijn leven is veranderd met de kracht van de natuur!

Je bent wat je eet!

Een goed aangepast dieet is de basis van een goede gezondheid. Je lichaam moet namelijk functioneren met de voedingsstoffen die hij opneemt. Echter de commerciële voeding bevatten vele voedingsstoffen die niet goed zijn voor de hond. 

Een (aangepast) carnivoor dient minimaal 80% aan dierlijke bestanddelen te eten. Ze eten dus spiervlees, botten en organen. Dit wordt dan aangevuld met hoogwaardige plantaardige bestanddelen. 

Het zenuwstelsel en immuunsysteem start in de darmen. Een goede darmkwaliteit en dus goede voeding is van groot belang! 

Wil je weten hoe natuurlijke producten jou kunnen helpen?  

Of volg een (gratis) infosessie mee! 

Wil je weten hoe natuurlijke producten jou kunnen helpen?  

Of volg een (gratis) infosessie

Over mij

Ik ben Karolien.

Ik ben dierenartsassistente en hondengedragsdeskundige van opleiding. Echter na mijn opleidingen merkte ik dat meer wilde weten over natuurlijke producten. Ik ging hierover meer leren en zelf gaan ervaren. In mijn hondentrainingen en advies pas ik deze kennis dan ook toe. Ik luister ook naar de noden van mens en dier. Ik wil een globale aanpak dat werkt voor een langere periode. 

Op deze manier ga je het meeste resultaat zien waardoor ik blije mensen en dieren kan begeleiden! 

Over mij

Ik ben Karolien.

Ik ben dierenartsassistente en hondengedragsdeskundige van opleiding. Echter na mijn opleidingen merkte ik dat meer wilde weten over natuurlijke producten. Ik ging hierover meer leren en zelf gaan ervaren. In mijn hondentrainingen en advies pas ik deze kennis dan ook toe. Ik luister ook naar de noden van mens en dier. Ik wil een globale aanpak dat werkt voor een langere periode. 

Op deze manier ga je het meeste resultaat zien waardoor ik blije mensen en dieren kan begeleiden! 

Wat anderen zeggen

Karolien kwam op mijn pad toen ik net zocht naar een manier om dichter bij de natuur te komen. Ze is heel betrokken met haar klanten en staat altijd even vriendelijk klaar om je op weg te helpen of te delen in het plezier dat gebruik van etherische oliën met zich meebrengt! Kortom: zeer zeker aan te raden!
Annouck Rosseels
Superlieve, enthousiaste madame die de tijd neemt om je verder te helpen. Een echte aanrader!
Kerstin Serckx

Wat anderen zeggen

Karolien kwam op mijn pad toen ik net zocht naar een manier om dichter bij de natuur te komen. Ze is heel betrokken met haar klanten en staat altijd even vriendelijk klaar om je op weg te helpen of te delen in het plezier dat gebruik van etherische oliën met zich meebrengt! Kortom: zeer zeker aan te raden!
Annouck Rosseels
Superlieve, enthousiaste madame die de tijd neemt om je verder te helpen. Een echte aanrader!
Kerstin Serckx

Verander je levensstijl!

€25,00

Adviesgesprek

We bekijken samen adhv een checklist welke aanpassingen je kan doen om je levensstijl te veranderen. We stellen daarna een persoonlijk plan op. 

Prijs afhankelijk van samenstelling

Producten kiezen

Kies zelf de producten waarmee je aan de slag wil gaan. Dit kan een etherische olie, diffuser, draagolie of een verzorgingsproduct zijn. 

€75.00

Online cursus:
Natuurlijke gezondheid

Leer hoe je de gezondheid van je hond op een natuurlijke manier kan ondersteunen. Je zal een eigen plan opstellen om aan de slag te gaan. 

Geniet altijd van deze voordelen

Leuk team
Begeleiding
Antwoorden op al je vragen
Mooie promoties

Wil je weten hoe natuurlijke producten jou kunnen helpen?  

Of volg een (gratis) infosessie mee! 

Wil je weten hoe natuurlijke producten jou kunnen helpen?  

Of volg een (gratis) infosessie