Natuurlijk met KarOlien

Kies voor een natuurlijke levenstijl voor jezelf, je gezin en je hond(en)! 

Natuurlijk met KarOlien

Kies voor een natuurlijke levenstijl voor jezelf, je gezin en je hond(en)! 

Weet jij wat je gebruikt?

In onze moderne maatschappij zijn er vele soorten producten verkrijgbaar om zowel te poetsen, als je jezelf te verzorgen maar ook kant en klare voeding. Bij de meeste producten is het belangrijk dat het snel werkt want we hebben weinig tijd… Maar heb je al eens het etiket gelezen? 

Zelf wasmiddel maken

*** Met deze producten maak ik zelf afwasmiddel *** 

Weet jij wat je gebruikt?

In onze moderne maatschappij zijn er vele soorten producten verkrijgbaar om zowel te poetsen, als je jezelf te verzorgen maar ook kant en klare voeding. Bij de meeste producten is het belangrijk dat het snel werkt want we hebben weinig tijd… Maar heb je al eens het etiket gelezen? 

Zelf wasmiddel maken

*** Met deze producten maak ik zelf afwasmiddel *** 

Zowel fysiek als mentaal gaan ondersteunen

Wist je dat etherische oliën zowel op fysiek als mentaal vlak gaan werken? Ik eerst ook niet!

Toen ik aan de slag ging met de oliën dan merkte ik pas wat voor effect het kan hebben. Dit zowel voor mezelf als voor de honden die ik begeleid! Ik heb beslissingen kunnen nemen met behulp van de oliën die ik ervoor nooit zou hebben kunnen nemen. 

Bekijk het filmpje hiernaast om het effect bij honden te zien! 

Zowel fysiek als mentaal gaan ondersteunen

Wist je dat etherische oliën zowel op fysiek als mentaal vlak gaan werken? Ik eerst ook niet!

Toen ik aan de slag ging met de oliën dan merkte ik pas wat voor effect het kan hebben. Dit zowel voor mezelf als voor de honden die ik begeleid! Ik heb beslissingen kunnen nemen met behulp van de oliën die ik ervoor nooit zou hebben kunnen nemen. 

Bekijk het filmpje hiernaast om het effect bij honden te zien! 

Mijn dag

Met natuurlijke producten

Ik verzorg mezelf, mijn vriend en mijn honden met natuurlijke producten. Het lichaam kan dit namelijk  beter verwerken. De natuur heeft dit voor ons voorzien dus daar moeten we gebruik van maken! 

Ik maak daarom gebruik van etherische oliën en natuurproducten. De kracht van de natuur is zalig! 

Ik denk hierbij aan lavendel, peppermint, soda kristallen, zouten, kruiden, azijn, natuurlijke zepen, natuurlijke tandpasta, … 

Mijn leven is veranderd met de kracht van de natuur!

Mijn dag

Met natuurlijke producten

Ik verzorg mezelf, mijn vriend en mijn honden met natuurlijke producten. Het lichaam kan dit namelijk  beter verwerken. De natuur heeft dit voor ons voorzien dus daar moeten we gebruik van maken! 

Ik maak daarom gebruik van etherische oliën en natuurproducten. De kracht van de natuur is zalig! 

Ik denk hierbij aan lavendel, peppermint, soda kristallen, zouten, kruiden, azijn, natuurlijke zepen, natuurlijke tandpasta, …

Mijn leven is veranderd met de kracht van de natuur!

Wil je weten hoe natuurlijke producten jou kunnen helpen?  

Wil je weten hoe natuurlijke producten jou kunnen helpen?  

Over mij

Ik ben Karolien.

Ik ben dierenartsassistente en hondengedragsdeskundige van opleiding. Echter na mijn opleidingen merkte ik dat meer wilde weten over natuurlijke producten. Ik ging hierover meer leren en zelf gaan ervaren. In mijn hondentrainingen en advies pas ik deze kennis dan ook toe. Ik luister ook naar de noden van mens en dier. Ik wil een globale aanpak dat werkt voor een langere periode. 

Op deze manier ga je het meeste resultaat zien waardoor ik blije mensen en dieren kan begeleiden! 

Over mij

Ik ben Karolien.

Ik ben dierenartsassistente en hondengedragsdeskundige van opleiding. Echter na mijn opleidingen merkte ik dat meer wilde weten over natuurlijke producten. Ik ging hierover meer leren en zelf gaan ervaren. In mijn hondentrainingen en advies pas ik deze kennis dan ook toe. Ik luister ook naar de noden van mens en dier. Ik wil een globale aanpak dat werkt voor een langere periode. 

Op deze manier ga je het meeste resultaat zien waardoor ik blije mensen en dieren kan begeleiden! 

Wat anderen zeggen

Karolien kwam op mijn pad toen ik net zocht naar een manier om dichter bij de natuur te komen. Ze is heel betrokken met haar klanten en staat altijd even vriendelijk klaar om je op weg te helpen of te delen in het plezier dat gebruik van etherische oliën met zich meebrengt! Kortom: zeer zeker aan te raden!
Annouck Rosseels
Superlieve, enthousiaste madame die de tijd neemt om je verder te helpen. Een echte aanrader!
Kerstin Serckx

Wat anderen zeggen

Karolien kwam op mijn pad toen ik net zocht naar een manier om dichter bij de natuur te komen. Ze is heel betrokken met haar klanten en staat altijd even vriendelijk klaar om je op weg te helpen of te delen in het plezier dat gebruik van etherische oliën met zich meebrengt! Kortom: zeer zeker aan te raden!
Annouck Rosseels
Superlieve, enthousiaste madame die de tijd neemt om je verder te helpen. Een echte aanrader!
Kerstin Serckx

Ga aan de slag!

Prijs afhankelijk van samenstelling

Zelf pakket samenstellen

Kies zelf de producten waarmee je aan de slag wil gaan. Dit kan een etherische olie, diffuser, draagolie of een verzorgingsproduct zijn. 

€171.52

Starterspakket

Start meteen goed met dit pakket bestaande uit een diffuser, 12 etherische oliën en 2 testzakjes van lekker & gezond drankje

€75.00

Online cursus:
Natuurlijke gezondheid

Leer hoe je de gezondheid van je hond op een natuurlijke manier kan ondersteunen. Je zal een eigen plan opstellen om aan de slag te gaan. 

Ga aan de slag!

Zelf pakket samenstellen

Kies zelf de producten waarmee je aan de slag wil gaan. Dit kan een etherische olie, diffuser, draagolie of een verzorgingsproduct zijn. 

Prijs afhankelijk van samenstelling

Starterspakket

Start meteen goed met dit pakket bestaande uit een diffuser, 12 etherische oliën en 2 testzakjes van lekker & gezond drankje

€171.52

Cursus EO en hond

Leer hoe je etherische oliën kan gebruiken voor het gedrag en de  gezondheid van je hond. 

€80.00

Geniet altijd van deze voordelen

Leuk team
Begeleiding
Antwoorden op al je vragen
Mooie promoties

Wil je weten hoe natuurlijke producten jou kunnen helpen?  

Wil je weten hoe natuurlijke producten jou kunnen helpen?