Je hond ondersteunen met

Etherische oliën

Het zou toch fijn zijn dat je je hond natuurlijk kan ondersteunen bij 

– Gedrag zoals stress, frustratie, angst, onzekerheid, … 
– Preventieve gezondheidszorg zoals het voorkomen van kriebelende beestjes maar ook voor wondzorg

Waarom zou ik natuurlijk ondersteunen?

Wist je dat je dagelijks rond de 300 chemicaliën binnenkrijgt? Dit is ook zo voor onze honden! Het zit in meer producten dan we denken. Dit was voor ons een echte eyeopener! 

Wie zijn we?

Wij zijn 2 enthousiaste dames!

We zijn beide zéér grote fan van honden. Karolien heeft 2 honden (labradoodle en een mini australische herder) en Sandrine heeft 3 honden (allemaal labradors).  Onze honden worden op alle vlakken natuurlijk ondersteund en we zijn super blij met het resultaat! 

We combineren onze professionele kennis over hondengedrag samen met de achtergrond op medisch vlak om op een holistische manier je viervoeter fysiek en emotioneel weer in balans te brengen!

Wil je meer uitleg over de cursus?

Wil je meer weten over de inhoud of ons nog vragen stellen over de cursus? Laat dan je gsm nummer hier achter en ik bel je dit weekend nog op! 

Hoe kan je deelnemen?

Krijg toegang tot een facebookgroep

De cursus gaat door in een gesloten facebookgroep. De cursusinfo wordt gedeeld adhv video’s. 2x per week krijg je info om mee aan de slag te gaan. Het gaat om zowel theoretische info als praktische opdrachten. Het is handig als je al etherische oliën in huis hebt maar je kan perfect starten als je nog niets hebt.