Aanbod

Opvoeden

Je hebt een hond gekocht en jullie band wordt onbreekbaar. Liefst doen jullie alles samen. Maar hoe zorg je dat hij overal mee naartoe kan en ook je familie en vrienden hem er graag bij hebben? Hoe zorg je dat jullie elkaar begrijpen en dat hij naar je luistert?

Er zijn zowel online cursussen, workshops als privélessen om je te helpen! 

Gezondheid

Je wil het beste voor je hond. Maar wat is dat juist? Vele hondeneigenaars stellen me deze vraag. Hierop kan ik geen eenduidig antwoord geven. Elke hond is uniek en heeft unieke noden, binnen de algemene behoeftes. 

Bij Konnection bekijken we het hele plaatje. Door de hond zowel op gedragsmatig als gezondheidsvlak te ondersteunen, pakken we de oorzaak aan in plaats van enkel de symptomen. Ook preventief ondersteunen kan bij ons. 

Op deze manier voorkom je problemen en kunnen jij en je hond zorgeloos genieten van elkaar.

Hondenhotel

Wil je zelf met een gerust hart op vakantie vertrekken? 

Geef je hond een vakantie bij Konnection! 

De honden kunnen naar hartenlust spelen, worden optimaal verzorgd en hebben alle ruimte die ze nodig hebben. Zo kunnen zowel jij als je hond zorgeloos genieten.

De online cursussen worden aangepast. Daarom zijn deze nu aan 50% korting te volgen! Klik op de onderstaande knoppen voor meer info per cursus. 

Wil je een workshop meevolgen? Klik op onderstaande knop om de agenda te zien. 

Dit aanbod wordt momenteel aangepast. Nog even geduld en dan komt dit aanbod online! 

Heb je echter een vraag? Stuur me een bericht via onderstaande knop en ik bekijk hoe ik je kan helpen! 

We hebben momenteel een klantenstop aangezien we voor bijna alle periodes van 2022 volzet zijn. Bestaande klanten kunnen mij sturen via whatsapp bij vragen. 

Konnection draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches